Spring naar inhoud

Voor werkzoekenden

GTB ondersteunt werkzoekenden met een beperking of een gezondheidsprobleem om passend werk te vinden en te houden.

Focus op werk

Je klopt bij ons aan omdat je (weer) aan het werk wil. Verwacht van ons geen kant-en-klare jobaanbiedingen. Wij informeren en adviseren je zodat je zelf keuzes kan maken. Zo word jij sterker!

De dienstverlening van GTB in Vlaamse Gebarentaal

Begrijp je de video in Vlaamse Gebarentaal over onze dienstverlening niet? Lees de transcriptie van deze video via deze link.

Bekijk in deze video wat een tolk VGT-Ned bij GTB doet. Begrijp je geen Vlaamse Gebarentaal? Lees de inhoud van deze video in deze transcriptie.


Een persoonlijke bemiddelaar

Samen met je persoonlijke GTB-bemiddelaar breng je jouw talenten en mogelijkheden in kaart en ontdek je hoe je die kan inzetten en versterken in functie van een job. We houden hierbij ook rekening met je beperking of gezondheidsprobleem.

Stap voor stap

Een opleiding, een sollicitatietraining, opdrachten, een stage: onze ondersteuning is helemaal op jouw maat en gericht op actie. Hindernissen rond werk pakken we aan in individuele gesprekken of tijdens korte workshops. We hechten daarnaast zeer veel belang aan leren op de werkplek. Want zeg nu zelf: wat is beter dan op de werkplek zelf ervaren wat wel of niet lukt. Het helpt jou bovendien om te ontdekken wat je écht wil! Bij elk van deze stappen mag je rekenen op onze ondersteuning: niet meer, maar zeker ook niet minder dan jij nodig hebt.

Enkele bijzondere diensten

  • Speel je met het idee om een zelfstandige activiteit te starten? Met onze dienstverlening Z²O helpen we je die stap te zetten. Lees meer over Z²O.
  • Aan het einde van je schoolcarrière? GTB begeleidt leerlingen al tijdens de schoolfase om enerzijds een realistisch beeld van zichzelf te bekomen en anderzijds de mogelijkheden op de arbeidsmarkt te leren kennen. Lees meer over onze trajecten op het einde van je schoolloopbaan.

En daarna?

Als je na bemiddeling door GTB aan het werk bent, blijven we voor je klaar staan als je vragen hebt over je job. Je kan op ons blijven rekenen!

Spreekt onze aanpak je aan?