Spring naar inhoud

Voor werkgevers

Bent u op zoek naar een geschikte werknemer? Wilt u uw medewerkers aan de slag houden? Ontdek hier wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Geschikte werkkrachten vinden en houden

Geschikte medewerkers aanwerven

GTB helpt jaarlijks meer dan 10.000 mensen in hun zoektocht naar passend werk. In die uitgebreide pool van gescreende kandidaten vinden onze arbeidsbemiddelaars ongetwijfeld een perfecte match voor uw bedrijf.

Nieuwe medewerkers introduceren en opleiden

U introduceert uw nieuwe medewerker op maat van uw bedrijf. Hiervoor maken wij gebruik van diverse vormen van werkplekleren. Onze experts ondersteunen u zowel bij het leerproces als bij de administratieve afhandeling.

Medewerkers aan de slag houden

Medewerkers moeten zich voortdurend aanpassen aan veranderende werkomstandigheden en jobinhouden. Wij ondersteunen uw medewerkers met opleiding en coaching. We helpen u ook bij de re-integratie van medewerkers die na ziekte terug aan de slag gaan.

Voordelen van de samenwerking tussen u en ons

  • een uitgebreide pool van gescreende kandidaten
  • inwerking op maat van uw bedrijf en de medewerker
  • ondersteuning door experts
  • informatie over de financiële voordelen voor uw bedrijf
  • hulp bij eventuele aanpassingen aan de werkomgeving
  • ondersteuning na aanwerving
  • Breed netwerk van gespecialiseerde partners
  • kosteloze dienstverlening

Financiële voordelen

Er bestaan heel wat financiële voordelen die een aanwerving of het behoud van de tewerkstelling bevorderen. U krijgt van ons de juiste informatie en ondersteuning bij het aanvragen van deze maatregelen.

Breed netwerk van gespecialiseerde partners

Dankzij onze intensieve samenwerking met VDAB en gespecialiseerde partners zoals de Gespecialiseerde centra voor Opleiding en Begeleiding (GOB), artsen en preventiediensten kunnen wij u op elk moment de beste oplossing bieden.We bundelden onze krachten in Talentoscoop.

Ontdek alle mogelijkheden voor uw onderneming.